NCG zoekt twee gebiedsmanagers

Er zijn twee nieuwe vacatures bij Nationaal Coördinator Groningen. We zoeken een gebiedsmanager voor Loppersum en een gebiedsmanager voor Appingedam.

Foto van de gemeente Loppersum

Gemeente Loppersum

NCG werkt aan het veilig maken van woningen en andere gebouwen in het aardbevingsgebied. Het Plan van Aanpak (PvA) Mijnraadadvies van november 2018 staat daarbij centraal. Als gebiedsmanager bij NCG ben je verantwoordelijk voor  de lokale uitwerking van het PvA.

Functieomschrijving

De gebiedsmanager is de schakel tussen de gemeente, NCG, de uitvoeringsorganisatie CVW en verschillende externe partijen. Hij/zij legt daarbij verbanden tussen de verschillende programma’s en is verantwoordelijk voor het creëren van de juiste (financiële) randvoorwaarden om de voortgang van het programma te bevorderen. Daarnaast stuurt de gebiedsmanager de uitvoering van projecten aan die bij de deelnemers en stakeholders worden uitgevoerd. De volledige functieomschrijving vind je in de vacatureteksten.

Vacatureteksten

Klik op onderstaande link voor de vacatureteksten:

  • Vacature Gebiedsmanager Loppersum
  • Vacature Gebiedsmanager Appingedam 

Sluitingsdatum

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan uiterlijk zondag 30 december op een van de vacatures.