NCG zoekt projectleiders

Er zijn nieuwe vacatures bij Nationaal Coördinator Groningen (NCG). We zoeken projectleiders voor de versterkingspunten Ten Boer, Delfzijl, Eemsmond en Loppersum.

De opgave voor het hele aardbevingsgebied is om in enkele jaren woningen te inspecteren, en zo nodig  bouwkundig te versterken. De projectleiders die we zoeken hebben de noodzakelijke helikopterview en tegelijk een stevige hands-on mentaliteit. Je draagt bij aan een veiligere leefomgeving voor de inwoners.

NCG werkt aan het versterken van woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied. Als projectleider voor de NCG werk je aan diverse projecten van de versterkingsopgave voor een van de versterkingspunten. Je bent de schakel tussen de betrokken partijen en creëert de juiste randvoorwaarden voor een optimale voorbereiding en uitvoering van projecten uit het Plan van Aanpak (PvA).

Solliciteren

Je kunt tot en met 20 januari 2019 reageren op een van de volgende vacatures:

  • Projectleider Ten Boer (1 FTE)
  • Projectleider Delfzijl (1 FTE)
  • Projectleider Eemsmond (1 FTE)
  • Projectleider Loppersum (2 FTE)