NCG zoekt een jurist en vier junior projectleiders

Er zijn nieuwe vacatures bij Nationaal Coördinator Groningen (NCG). We zijn op zoek naar een jurist en vier junior projectleiders.

Ten Boer Dorpsgezicht

Jurist

Tot je taken behoort het juridisch voorbereiden, ontwikkelen, implementeren, uitvoeren en evalueren van beleid, gericht op een of meer afgeronde inhoudelijke beleidsterreinen. De versterkingsoperatie staat hierin centraal. Dit raakt zowel het staats- en bestuursrecht als het civiel recht. Je bent daarnaast juridisch vraagbaak voor de organisatie en adviseert collega’s en het directieteam van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) kritisch over juridische vraagstukken die een rol spelen in het werk van NCG. Je rapporteert aan de kabinetschef en bent onderdeel van het team kabinet.

Je kunt nog tot en met zondag 24 februari reageren.

Bekijk de vacature.

Junior Projectleider (4 fte)

De junior projectleider binnen een versterkingspunt van NCG is verantwoordelijk uitvoering van (deel)projecten binnen de versterkingsopgave.

Je hebt de noodzakelijke helikopterview en draagt bij aan een veiligere leefomgeving voor de inwoners. Als junior projectleider stuur je (mede) projecten en clusters aan. Dit in het kader van de projectmatige benadering van de risicovolle panden. NCG werkt daarbij volgens het Integraal Projectmanagementmodel (het IPM-model). Je bent onder de functionele leiding van de projectleider de schakel tussen de betrokken partijen. Je creëert de juiste randvoorwaarden voor een optimale ontwikkeling en uitvoering.

Je voelt je nauw betrokken bij de regio. De projectstaf van een versterkingspunt bestaat uit een gebiedsmanager, projectmanager, (junior) projectleiders, projectondersteuners, en bewonersbegeleiders. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager.

Je standplaats wordt bepaald aan de hand van het Versterkingspunt waar je aan gekoppeld wordt:

  • Versterkingspunt Groningen: Ten Boer
  • Versterkingspunt Appingedam: Appingedam
  • Versterkingspunt Midden-Groningen: Schildwolde
  • Versterkingspunt Loppersum: Loppersum

Het is mogelijk om in je motivatiebrief je voorkeur voor een Versterkingspunt aan te geven.

Reageren kan tot en met 3 maart.

Bekijk de vacature voor Junior Projectleider