NCG zoekt collega's

Er zijn nieuwe vacatures bij Nationaal Coördinator Groningen (NCG). We zijn op zoek naar een projectleider voor het Versterkingspunt Appingedam, een communicatiemedewerker en een communicatieadviseur gebieden.

Foto van Versterkingspunt Appingedam

Projectleider

Als projectleider voor NCG werk je aan diverse projecten van de versterkingsopgave voor het versterkingspunt Appingedam. Je bent de schakel tussen de betrokken partijen en creëert de juiste randvoorwaarden voor een optimale voorbereiding en uitvoering van projecten uit het Plan van Aanpak (PvA).
Je kunt nog tot en met zondag 24 maart reageren op deze vacature.

Bekijk de vacature.

Communicatieadviseur gebieden

Als gebiedscommunicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de communicatie over de opname, beoordeling en versterking van woningen en gebouwen. Je adviseert collega’s van één van de zes versterkingspunten van NCG gevraagd en ongevraagd over communicatie. Je zet op het juiste moment effectieve communicatiemiddelen in die aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Daarbij staat open en transparant communiceren in begrijpelijke taal voorop. Je werkt nauw samen met de andere gebiedscommunicatieadviseurs van NCG, de gemeente en andere betrokken partijen..

De standplaats van de communicatieadviseurs wordt later bepaald. Je wordt namelijk gekoppeld aan een van de versterkingspunten in Ten-Boer, Uithuizen, Loppersum, Delfzijl, Appingedam of Schildwolde.
Je kunt nog tot en met zondag 24 maart reageren op deze vacature.

Bekijk de vacature voor Communicatieadviseur gebieden

Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker bij NCG heb je een afwisselende baan. Je doet veel uitvoerend werk. Ook stuur je externe bureaus aan, zoals vormgevers. Met gemak en plezier schrijf je toegankelijke teksten voor diverse doelgroepen.

Ben jij een uitstekende tekstschrijver, kun jij als geen ander communicatievraagstukken uitwerken en ben jij in staat mee te denken over ons communicatiebeleid? Heb je ervaring met digitale communicatie, bewaak je deadlines met strakke hand en ben je daarnaast een planner pur sang die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werk verzet? Reageer dan voor 28 maart (tot en met woensdag 27 maart) op deze vacature.

Bekijk de vacature.

Zie ook