De Nationaal Coördinator Groningen publiceert jaarverslag 2019

De Nationaal Coördinator Groningen publiceert vandaag het jaarverslag van 2019. Dit is het eerste jaarverslag van de NCG. Het rapport beschrijft de ontwikkelingen, veranderingen en de voortgang van de versterking. 

Paterswoldseweg Groningen

Het doel van NCG is om zo snel mogelijk te zorgen voor veilig en toekomstbestendig wonen, werken en naar school gaan in het aardbevingsgebied.

2019 was het jaar van verandering voor Nationaal Coördinator Groningen. Zo maakte NCG zich klaar voor de overgang van een beleidsorganisatie naar een publieke uitvoeringsorganisatie en ging NCG van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat over naar het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ook is er gestart met het versnellen van het versterken van panden.

In dit eerste jaarverslag van NCG beschrijven we de ontwikkelingen, veranderingen en de voortgang van de versterking in 2019. We wensen u veel leesplezier!

Lees het jaarverslag hier.