Terugblik: digitale bijeenkomsten voor aannemers

Op maandag 18 en woensdag 20 januari organiseerde NCG digitale bijeenkomsten voor aannemers. Het doel van deze bijeenkomsten was om aannemers te informeren over de rol van NCG als uitvoeringsorganisatie.

Loppersum Pruimenhof

Ook hebben we aannemers geïnformeerd over de verschillende soorten opdrachten: publiek, privaat en gecombineerd. Daarnaast hebben we meer verteld over onze werkwijze en over projecten zoals Eigenaar Kiest Bouwer en de Bouwimpuls. In totaal hebben zo’n 40 aannemers deelgenomen. We kijken terug op twee succesvolle bijeenkomsten.

Vervolgbijeenkomsten

De komende tijd organiseren we nog een aantal bijeenkomsten voor aannemers waarbij we dieper op een specifiek onderwerp ingaan. De eerste vervolgbijeenkomst staat gepland op maandag 15 februari. Deze bijeenkomst gaat over Negometrix. NCG gebruikt dit systeem voor het opstellen, in de markt zetten en beheren van aanbestedingen. Hierbij zal iemand van Negometrix aansluiten en de aannemers informeren welke stappen ze moeten nemen om zich te registreren in Negometrix. Een ander onderwerp is bijvoorbeeld de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. De aannemers is gevraagd om ook zelf onderwerpen aan te dragen.

Bent u ook geïnteresseerd in een bijeenkomst of wilt u meer weten over de werkwijze en projecten van Nationaal Coördinator Groningen dan kunt u contact opnemen met ons via leveranciers@nationaalcoordinatorgroningen.nl.