Aankondiging Europese aanbesteding raamovereenkomsten aan werken gerelateerde diensten

Nationaal Coördinator Groningen is op zoek naar kennis, kunde en inhuur van personeel voor de versterkingsopgave. Het gaat hierbij om werkzaamheden op het gebied van sloop/nieuwbouw en de bouwkundige versterking van gebouwen. NCG schrijft daarom een Europese aanbesteding uit voor aan werken gerelateerde diensten die bestaat uit vier percelen.

Afbeelding van werkzaamheden woning Zeerijperweg in Loppersum

Raamovereenkomst

Voor ieder perceel sluit NCG met meerdere leveranciers een afzonderlijke raamovereenkomst af die zal gelden voor de komende twee jaar. Op basis van deze raamovereenkomst worden deelopdrachten verstrekt. 

  • Bouwkundige projectmanagementbureaus: voor projectleiding, contractmanagement, conditionering en bouwtoezicht en eventueel het leveren/inschakelen van aanvullende adviesdiensten, zoals installatietechnisch en/of bouwfysisch advies. Voor het leveren van personeel voor de versterkingsopgave in dit perceel wordt een aparte raamovereenkomst afgesloten;
  • Architectenbureaus: voor architecten, restauratiearchitecten en eventueel het leveren/inschakelen van aanvullende adviesdiensten, zoals installatietechnisch en/of bouwfysisch advies.
  • Ingenieursbureaus met seismische kennis: voor seismisch constructieadvies en eventueel het leveren/inschakelen van aanvullende adviesdiensten, zoals installatietechnisch en/of bouwfysisch advies.
  • Op het gebied van projectecologie: voor het natuurvrij maken van gebouwen en het ecologisch begeleiden van de bouwkundig aannemer bij versterkingsmaatregelen.

Planning

De aanbesteding staat open van 1 maart tot 12 april 2021. De deadline voor het indienen van schriftelijke vragen is 29 maart 2021 om 10.00 uur. Deadline voor het indienen van de digitale offerte is 12 april 2021 om 10:00 uur. De ingangsdatum van de raamovereenkomst is medio juni 2021.

TenderNed

Wilt u meer weten over deze aanbesteding? Kijk dan op TenderNed. NCG kondigt alle nationale en Europese aanbestedingen aan op TenderNed. Hier vindt u het complete overzicht van alle aankondigingen van NCG.

Elektronisch aanbesteden

NCG maakt voor aanbestedingen gebruik van het platform Negometrix. Dit is een online systeem voor elektronisch (digitaal) aanbesteden. Meer informatie over onze werkwijze voor inkoop en aanbestedingen vindt u op onze website.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer weten? Kijk dan op TenderNed in de leidraad van deze aanbesteding.