NCG zoekt nieuwe algemeen directeur

Wij zoeken een nieuwe leider. De algemeen directeur geeft integraal leiding aan NCG en doet dit samen met het directieteam bestaande uit de twee directeuren Versterking (Eemsdelta en Stad & Ommeland), de directeur Uitvoering Centraal en de directeur Bedrijfsvoering. Bij de NCG werken ongeveer 650 medewerkers.

Vergroot afbeelding Paterswoldseweg Groningen
Het kantoor aan de Paterswoldseweg

Wij zoeken iemand die het boegbeeld is voor de versterking van gebouwen in het aardbevingsgebied van Groningen. De algemeen directeur legt de verbinding tussen alle actoren in het maatschappelijk veld die hierin een rol vervullen. Daarnaast zet de algemeen directeur zich in om de NCG verder te ontwikkelen tot een robuuste uitvoeringsorganisatie.

Tot en met 22 mei kan men reageren op de vacature. De gesprekken vinden vanaf 13 juni plaats. De volledige vacature en het functieprofiel is te vinden op de website van de Algemene Bestuursdienst.