Een kijkje nemen bij tijdelijke woningen Siddeburen

Omwonenden en toekomstige bewoners konden afgelopen woensdag in Siddeburen vier van de twintig tijdelijke woningen bezoeken aan de Aeilko Bulthuisstraat in de nieuwbouwwijk de Weerterij. 

De woningen zijn gebouwd door Daiwa House Modular Europe en het beheer ligt bij Focuz Support. Genoemde partijen waren ook aanwezig om een rondleiding te geven in de woningen en eventuele vragen te beantwoorden.

Snoepjes voor bewoners

Lambert Boelens, projectleider Tijdelijke Huisvesting NCG, heette iedereen welkom en dit deed hij niet alleen. Bewoners van De Deel, groepswoningen voor volwassen met een verstandelijke beperking van Cosis, hadden speciaal voor de toekomstige bewoners zakjes gevuld met hartensnoepjes. Deze lagen klaar op tafel. Dat is nog eens fijn binnenkomen!

Het realiseren van de tijdelijke woningen heeft wat voeten in de aarde gehad. Door het zien van de tijdelijke woningen komen de bewoners van het versterkingsgebied in Siddeburen weer een stapje verder in het proces. Op naar de volgende stap!