Versterkingspunten NCG open op 24 februari

Op vrijdag 24 februari wordt het eindrapport van de parlementaire enquête gaswinning aangeboden aan de Tweede Kamer. Nationaal Coördinator Groningen (NCG) opent deze dag haar deuren voor alle inwoners van het gebied. Onze versterkingspunten zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor iedereen die vragen heeft of in gesprek wil met een van onze medewerkers. Bewoners kunnen er ook samen met onze medewerkers de livestream van de presentatie van het rapport bekijken.

De parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen heeft onderzoek gedaan naar de besluitvorming over de aardgaswinning, aardbevingen, schadeafhandeling en versterking in Groningen. NCG wil leren van de dingen die misgaan en de aanpak van de versterkingsopgave verbeteren. Dat kunnen we niet alleen, daarvoor willen en moeten we weer meer in gesprek met inwoners komen. Onze directieleden en managers zijn daarom ook aanwezig op onze versterkingspunten.

Locaties versterkingspunten

Zien we u 24 februari voor een kop koffie of een gewoon praatje? Onze versterkingspunten zijn van 12.00 tot 17.00 uur voor u geopend. U vindt ons op de volgende locaties:

 • Versterkingspunt Groningen
  A.H. Homanstraat 23
  9791 BN Ten Boer
   
 • Versterkingspunt Loppersum
  Wijmersweg 43
  9919 BJ Loppersum
   
 • Versterkingspunt Midden-Groningen en Oldambt
  Hoofdweg 156
  9626 AK Schildwolde
   
 • Versterkingspunt Appingedam
  (Tijdelijke locatie)
  Opwierderweg 65
  9902 RB Appingedam
   
 • Versterkingspunt Delfzijl
  Waddenweg 22
  9933 KH Delfzijl
   
 • Versterkingspunt Uithuizen
  Hoofdstraat Oost 24
  9981 AH Uithuizen