Administratief ondersteuner gezocht voor MKB-Compensatieregeling

NCG zoekt een administratief ondersteuner voor de onafhankelijke beoordelingscommissie van de MKB-Compensatieregeling. Het gaat om een functie voor 18 - 22 uur per week met standplaats Groningen. Geïnteresseerden kunnen tot en met 8 juli 2018 solliciteren op de vacature.

Foto van Hogestraat in Loppersum

MKB-ondernemers en eigenaren kunnen geconfronteerd worden met inkomensschade tijdens  versterking. Zo kan de versterking gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering, verhuur, omzet en inkomens van de eigenaren en ondernemers. NCG heeft met NAM afspraken gemaakt voor een compensatieregeling waarin die schade gecompenseerd wordt. Dit gebeurt in de vorm van een pilot. Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereiding van de openstelling van de regeling.

Voor de MKB-Compensatieregeling wordt een onafhankelijke beoordelingscommissie samengesteld. Deze commissie beoordeelt de aanvragen voor schadevergoeding en adviseert NAM hierover. Een secretariaat gaat de commissie ondersteunen. Hiervoor zoekt NCG een administratief ondersteuner. Deze ondersteuner is de schakel tussen de aanvrager en de  beoordelingscommissie. Het gaat om een spilfunctie in de afhandeling van de aanvragen.

Bekijk de vacature