Weer een stap vooruit in Overschild

Vorige week werd opnieuw een woning in Overschild opgeleverd. Aan de Meerweg droegen we samen met architectenbureau DAAD en aannemer Fledderman een vrijstaande woning over aan de eigenaren.

Woning in opgeleverde staat

De woning werd binnen zes maanden gebouwd, wat op zichzelf een standaardperiode is voor een dergelijke woning. Door veel vervuilde grond, asbest en een begraven oude septic tank was het echter een uitdaging om de woning binnen de afgesproken periode op te leveren.

Prettige samenwerking

Ondanks dat het hele traject jaren heeft geduurd, benoemden de eigenaren expliciet de prettige samenwerking tussen de verschillende partijen. De sloop van de bestaande woning in oktober 2020 was een duidelijk startschot voor een nieuwe fase in dit traject. De korte lijnen en het  oplossingsgericht denken van alle partijen zorgden ervoor dat de bouwfase soepel is verlopen.

Voor Fledderman Bouw was dit de laatste woning in het project Meerweg. In totaal hebben ze zes vrijstaande woningen gebouwd. Andere aannemers werken nu nog aan twee drie-onder-een-kap-woningen of starten met één van de vier vrijstaande woningen die in de planning staan voor mei.