'Ontmoet het dorpsteam' in Zeerijp, Leermens en Wirdum geslaagd

De afgelopen dagen waren er inloopbijeenkomsten voor inwoners om de dorpsteams van de Dorpenaanpak beter te leren kennen. Op dinsdag 5 september in Leermens, de dag erna in Zeerijp en op dinsdag 12 september in Wirdum. Garrelsweer was als eerste van de vier dorpen in juli aan de beurt.

Waardevolle ontmoetingen

Inwoners van de dorpen waren uitgenodigd om even langs te komen, onder het genot van een hapje en een drankje. Vanwege het warme weer waren er ook ijsjes, die zorgden voor de nodige verkoeling. Het dorpsteam bestaat onder andere uit vertegenwoordigers van de gemeente Eemsdelta, NCG, de dorpsaannemer en het ingenieursbureau. Daarnaast stonden verschillende vertegenwoordigers van SNN, IMG en de woningcorporaties voor inwoners klaar om vragen te beantwoorden. Het waren gezellige bijeenkomsten. Veel inwoners liepen even langs om de dorpsteams van Zeerijp, Leermens en Wirdum te spreken en vragen te stellen.

Al met al waren het geslaagde middagen met waardevolle ontmoetingen!

Zie ook: Succesvol open huis  dorpsteam Garrelsweer.