Hoogste punt gevierd in Appingedam

Na de sloopwerkzaamheden aan de Koninginnelaan en Regentesselaan in Appingedam is nu de bouw van tien nieuwe woningen in volle gang. Vorige week werd het hoogste punt samen met de bewoners gevierd.  

Tijdens dit feestelijke moment konden de bewoners op de bouwplaats kijken. Ook konden ze vragen stellen aan bouwbedrijf Bouwgroep Dijkstra Draisma over de bouw en de werkzaamheden die de komende periode volgen. 

Vergroot afbeelding
Indruk van de woningen als ze gebouwd zijn.

Duurzaam en aardbevingsbestendig

De nieuwe woningen worden duurzaam en aardbevingsbestendig gebouwd. Dit gebeurt in opdracht van de bewoners en Nationaal Coördinator Groningen (NCG). Op dit moment wonen de eigenaren nog in een tijdelijke woning in de buurt.   

Aandacht voor woonwensen

In het hele bouwproces is er veel aandacht voor de woonwensen van de eigenaren om een aardbevingsbestendig thuis te bouwen. De komende maanden gaat het bouwbedrijf de laatste werkzaamheden uitvoeren op basis van de wensen van de bewoners.