Spreekuur op het versterkingspunt

Vorig jaar hebben onze directeuren voor het eerst spreekuren gehouden op de versterkingspunten. Ook dit jaar zijn er spreekuren. Heeft u te maken met de versterking? Wilt u iets bespreken met de Nationaal Coördinator Groningen of een directeur? Of denkt u: het is goed dat de directie dit weet? Meld u dan aan voor het spreekuur. 

We zijn benieuwd naar uw ervaring. Daarom houden onze Nationaal Coördinator Groningen Regina Bouius en directeuren spreekuur op het versterkingspunt bij u in de buurt. 

Meld u aan!

Wilt u een gesprek? Dan vragen wij u om u aan te melden. We kunnen u dan goed te woord staan. Vul hiervoor het formulier in. U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken. Dit kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via 088 – 041 44 77. We kijken uit naar uw komst. Het gesprek duurt 45 minuten.

Spreekuren in Het Hogeland en Appingedam

NCG heeft meerdere versterkingspunten in het aardbevingsgebied. U kunt zich aanmelden voor het spreekuur op het versterkingspunt waar uw woning onder valt. 

U bent welkom op het versterkingspunt in:

Programma

Het spreekuur begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. U heeft een gesprek van 45 minuten.

16.00 – 16.45 uur    Gesprek 1
17.00 – 17.45 uur    Gesprek 2
18.15 – 19.00 uur    Gesprek 3
19.15 – 20.00 uur    Gesprek 4

De eerste vier bewoners die zich aanmelden hebben een gesprek. Meld u zich aan en zijn alle gesprekken al ingevuld? Dan komt u op een wachtlijst. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn om alsnog een gesprek te hebben met de directie.  

Spreekuren in andere versterkingspunten

Staat uw woning in de gemeente Groningen of Midden-Groningen? Na de zomer organiseren we spreekuren op de versterkingspunten in Ten Boer en Schildwolde. Als de data bekend zijn, dan kunt u zich aanmelden voor het spreekuur op uw eigen versterkingspunt. In maart 2024 was er een spreekuur op het versterkingspunten Loppersum.

Laatste update: 14-05-2024