Subsidie verduurzaming en verbetering gebouwen

De Rijksoverheid, aardbevingsgemeenten en provincie Groningen hebben 6 november 2020 afgesproken dat eigenaren van woningen en andere gebouwen in het aardbevingsgebied een subsidie kunnen krijgen om hun gebouw te verduurzamen en te verbeteren. Wilt u weten voor welke subsidie u in aanmerking komt? Bekijk dan het schema Heb ik recht op een vergoeding?

De subsidies zijn aan te vragen via Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Op de website van SNN is uitgebreide informatie te vinden over de voorwaarden en aanvraagmogelijkheden van onderstaande subsidies.

Gebouwen in het versterkingsprogramma

Gebouwen buiten het versterkingsprogramma

Heb ik recht op een vergoeding?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding uit de afspraken van 6 november 2020 tussen de Rijksoverheid, aardbevingsgemeenten en provincie Groningen? Bekijk dan onderstaand schema. Door op het vergrootglas in de afbeelding te klikken, kunt u het schema vergroten. U kunt het schema ook  downloaden.

Vergroot afbeelding De titel van deze afbeelding is ‘Heb ik recht op een vergoeding?’. In de afbeelding worden stappen genoemd. De volledige uitleg staat onder 'uitgeschreven tekst'.

Beeld: ©NCG

Laatste update: 12-1-2022