Arbeidsvoorwaarden en werksfeer

NCG biedt een mooi salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. NCG hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden horen onder meer betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket. Lees meer over de uitstekende arbeidsvoorwaarden van de Rijksoverheid.

Bij ons werk je op een mooie plek met alle voorzieningen die je nodig hebt. Een laptop en werktelefoon, zodat je overal waar je wilt, kunt werken. Ook hebben we overlegruimtes in verschillende maten en afgeschermde werkplekken waar je geconcentreerd kunt werken.

Er zijn meerdere kennistafels en masterclasses waar je je kennis mee kunt verdiepen of verbreden. Verder zijn er regelmatig congressen of conferenties.

Daarnaast kun je met ons meedoen aan de 4 Mijl van Groningen, organiseren we zelf sportevenementen en is er iedere maand een borrel.