Spreekuur op het versterkingspunt

Heeft u te maken met de versterking? En is er iets dat u met de Nationaal Coördinator Groningen of een directeur wilt bespreken? Of iets waarvan u denkt: het is goed dat de directie van NCG dit weet? Meld u dan aan voor het spreekuur.

We zijn benieuwd naar uw ervaring. Daarom houden onze Nationaal Coördinator Groningen Regina Bouius of directeuren spreekuur op het versterkingspunt bij u in de buurt.

Meld u aan!

We vragen u om u aan te melden. We kunnen u dan goed te woord staan. U kunt zich aanmelden voor het spreekuur op het versterkingspunt waar uw woning onder valt. In maart en april zijn er spreekuren op het versterkingspunt Loppersum en het versterkingspunt Delfzijl, locatie Farmsum. Valt uw woning onder een ander versterkingspunt? Later dit jaar organiseren we spreekuren op de andere versterkingspunten. U kunt zich dan aanmelden voor het spreekuur op uw eigen versterkingspunt.

U bent welkom op het versterkingspunt:

  • Loppersum op woensdag 27 maart 2024
  • Delfzijl, locatie Farmsum op dinsdag 23 april 2024

Programma

Het spreekuur begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. U heeft een gesprek van 45 minuten.

Meer informatie

Meer informatie over de spreekuren en hoe u zich kunt aanmelden vindt u op deze pagina. We kijken uit naar uw komst.