Financieel adviseur inschakelen

Bij het versterken of slopen en nieuw bouwen van uw woning* komt er veel op u af. Nationaal Coördinator Groningen (NCG) wil u graag helpen. Daarom kunt u op kosten van NCG een onafhankelijk financieel adviseur inschakelen. Hoe u een financieel adviseur inschakelt, hangt af van uw situatie. Op deze pagina leest u hierover meer.

Financieel adviseur: Versterken door NCG

Gaat NCG uw woning versterken of slopen en nieuw bouwen? Dan leest u op de pagina Financieel adviseur: Versterken door NCG hoe u een financieel adviseur kunt inschakelen. Daar leest u ook wat de voorwaarden zijn en wat u kunt verwachten van de financieel adviseur. Wilt u een financieel adviseur inschakelen? Vul dan het aanvraagformulier op onze website in. NCG betaalt de financieel adviseur als hij klaar is met zijn werk.

Financieel adviseur: Versterken in eigen beheer

Geeft u zelf opdracht aan een aannemer voor de versterking of sloop en nieuwbouw van uw woning? Lees dan op de pagina Financieel adviseur: Versterken in eigen beheer hoe u een financieel adviseur kunt inschakelen. Daar leest u ook wat de voorwaarden zijn en wat u kunt verwachten van de financieel adviseur. We vertellen ook hoe u een vergoeding aanvraagt om de financieel adviseur te betalen. 

*Is uw gebouw geen woning, maar bijvoorbeeld een bedrijfspand, school of zorggebouw? Dan kunt u overal waar woning staat gebouw lezen.

Laatste update: 20-09-2023