Financieel adviseur

Bij het versterken of slopen en nieuw bouwen van uw woning komt er veel op u af. NCG wil u graag helpen. Daarom kunt u op kosten van NCG een onafhankelijk financieel adviseur inschakelen. Hoe u een financieel adviseur inschakelt, hangt af van uw situatie. Op deze pagina leest u hierover meer.

Financieel adviseur: Versterken door NCG

Gaat NCG uw woning of gebouw versterken of slopen en nieuw bouwen? Dan leest u op de pagina Financieel adviseur: Versterken door NCG hoe u een financieel adviseur kunt inschakelen. Daar leest u ook wat de voorwaarden zijn en wat u kunt verwachten van de financieel adviseur. Wilt u een financieel adviseur inschakelen? Vul dan het aanvraagformulier op onze website in. NCG betaalt de financieel adviseur als hij klaar is met zijn werk.

Financieel adviseur: Versterken in eigen beheer

Geeft u zelf opdracht aan een aannemer voor de versterking of sloop en nieuwbouw van uw woning? Bijvoorbeeld omdat u meedoet aan Eigenaar Kiest Bouwer of Eigen Initiatief. Lees dan op de pagina Financieel adviseur: Versterken in eigen beheer hoe u een financieel adviseur kunt inschakelen. Daar leest u ook wat de voorwaarden zijn en wat u kunt verwachten van de financieel adviseur. U kunt subsidie aanvragen om een financieel adviseur te betalen. Dit is de subsidie ​​​Versterking gebouwen Groningen. Met deze subsidie kunt u ook andere kosten betalen, zoals de (voorbereiding van de) versterking en een tijdelijke woning.