Subsidie Versterking gebouwen Groningen

Met de subsidie Versterking Gebouwen Groningen kunnen eigenaren geld ontvangen om zelf hun woning* te laten versterken. Vanaf 1 juli 2023 kunt u deze subsidie niet meer aanvragen. Door de start van de Tijdelijke wet Groningen werkt het aanvragen van een vergoeding namelijk anders. Kijk voor meer informatie op de pagina Tijdelijke wet Groningen. 

Subsidie vaststellen

Heeft u een subsidie Versterking Gebouwen Groningen gekregen van Nationaal Coördinator Groningen (NCG)? Dan controleert NCG of de subsidie is gebruikt voor activiteiten en materialen waarvoor de subsidie is gegeven. We stellen de subsidie dan definitief vast. U kunt een aanvraag doen voor de vaststelling van de subsidie via het aanvraagformulier Vaststelling subsidie gebouwen Groningen.  

Vragen

Heeft u al eerder een aanvraag ingediend voor deze subsidie of heeft u de subsidie al gekregen? En heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij NCG. U kunt uw vragen ook mailen naar info@nationaalcoordinatorgroningen.nl of ons bellen via telefoonnummer 088 041 44 77. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

* Is uw gebouw geen woning, maar bijvoorbeeld een bedrijfspand, school of zorggebouw? Dan kunt u overal waar woning staat gebouw lezen.

Laatste update: 01-07-2023