Eemsdelta: informatie voor eigenaren

In de gemeente Eemsdelta zijn 15.794 adressen opgenomen in de versterkingsoperatie. NCG werkt nauw samen met de gemeente Eemsdelta. 

Lokaal plan van aanpak en voortgang

De gemeente Eemsdelta maakt in overleg met NCG elk jaar een gemeentelijk programma (Lokaal Plan van Aanpak). Daarin staat met hoeveel en met welke adressen NCG dat jaar begint met het versterkingstraject. Wat de aardbevingssituatie is in Eemsdelta en hoe de gemeente de versterking van woningen en gebouwen aanpakt, leest u in het Plan van Aanpak. Ook vindt u informatie op de website van de gemeente Eemsdelta.

Voor een aantal adressen in de gemeente is het versterkingstraject al afgerond. Andere panden staan nog aan het begin van het traject. De voortgang van de versterking in uw gemeente vindt u via de pagina Resultaten (cijfers).

Waar kunt u terecht met vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek of de versterking van uw woning? Of over de versterking in uw dorp of wijk? Dan bent u van harte welkom bij uw bewonersbegeleider of bij één van de volgende versterkingspunten van NCG.

Versterkingspunten

De Naterij- en Oldiekflat in Delfzijl zijn opgeleverd. Bewoonster Hedy van Haagen deelt haar ervaring met de versterking.

Laatste update: 21-4-2022