Groningen: informatie voor eigenaren

In de gemeente Groningen zijn 5.033 adressen opgenomen in de versterkingsoperatie. NCG werkt nauw samen met de gemeente Groningen.  

Lokaal plan van aanpak en voortgang

De gemeente Groningen maakt in overleg met NCG elk jaar een gemeentelijk programma (Lokaal Plan van Aanpak). Daarin staat met hoeveel en met welke adressen NCG dat jaar begint met het versterkingstraject. Wat de aardbevingssituatie is in Groningen en hoe de gemeente de versterking van woningen en gebouwen aanpakt, leest u in het Plan van Aanpak voor de gemeente Groningen. Ook vindt u informatie op de website Versterken en Vernieuwen van de gemeente Groningen.

Voor een aantal adressen in de gemeente is het versterkingstraject al afgerond. Andere panden staan nog aan het begin van het traject. Hoe de adressen verdeeld zijn over de fasen binnen het versterkingstraject, ziet u bij Resultaten per gemeente.

Waar kunt u terecht met vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek of de versterking van uw woning? Of over de versterking in uw dorp of wijk? Dan bent u van harte welkom bij uw bewonersbegeleider of bij het versterkingspunt van NCG in Ten Boer.

Versterkingspunt gemeente Groningen

Adres Koopmansplein 23, 9791 MD Ten Boer
Open In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij alleen open op afspraak.
Telefoon 088 - 041 44 77
Bereikbaar Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook kunt u ons een contactformulier sturen. 
Huisregels Tijdens een gesprek gaan we uit van de huisregels van NCG.