Groningen: informatie voor eigenaren

In de gemeente Groningen zijn 5.138 adressen opgenomen in de versterkingsoperatie. NCG werkt nauw samen met de gemeente Groningen.  

Lokaal plan van aanpak en voortgang

De gemeente Groningen maakt in overleg met NCG elk jaar een gemeentelijk programma (Lokaal Plan van Aanpak). Daarin staat met hoeveel en met welke adressen NCG dat jaar begint met het versterkingstraject. Wat de aardbevingssituatie is in Groningen en hoe de gemeente de versterking van woningen* aanpakt, leest u in het Plan van Aanpak voor de gemeente Groningen. Ook vindt u informatie op de website Versterken en Vernieuwen van de gemeente Groningen.

Voor een aantal adressen in de gemeente is het versterkingstraject al afgerond. Andere woningen staan nog aan het begin van het traject. De voortgang van de versterking in uw gemeente vindt u via de pagina Resultaten (cijfers).

Waar kunt u terecht met vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek of de versterking van uw woning? Of over de versterking in uw dorp of wijk? Dan bent u van harte welkom bij uw bewonersbegeleider of bij het versterkingspunt van NCG in Ten Boer.

Versterkingspunt gemeente Groningen

Adres A.H. Homanstraat 23, 9791 BN Ten Boer
Open U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wilt u er zeker van zijn dat wij voor u beschikbaar zijn, maak dan een afspraak voorafgaand aan uw bezoek.
Telefoon 088 - 041 44 77
Bereikbaar Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook kunt u ons een contactformulier sturen. 
Huisregels Tijdens een gesprek gaan we uit van de huisregels van NCG.

* Is uw gebouw geen woning, maar bijvoorbeeld een bedrijfspand, school of zorggebouw? Dan kunt u overal waar woning staat gebouw lezen.

Laatste update: 06-06-2023