Registratie voor architecten

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) vindt het belangrijk dat  het karakter van Groningen behouden blijft tijdens de versterking van woningen*. Eigenaren van woningen kunnen bij het ontwerpen van versterkingsmaatregelen gebruikmaken van een specialistisch ontwerper of architect. Architecten met interesse in versterkingsprojecten kunnen zich inschrijven in het registratiesysteem van NCG.

NCG legt basisgegevens en belangstelling van architecten voor opdrachten vast in het registratiesysteem. Dit kunnen projecten zijn waarbij de eigenaar opdrachtgever is of waarbij NCG opdrachtgever is en de eigenaar, binnen voorwaarden, de architect mag kiezen. NCG gebruikt de gegevens om te kijken of een architect past bij een versterkingsproject en ook beschikbaar is in de geplande periode.

Hoe werkt het?

Toegang en verplichtingen registratiesysteem

U heeft altijd toegang tot het systeem. U moet dan ook zelf de informatie die daarin staat actueel houden. Het registratiesysteem stuurt een herinnering wanneer de geldigheid van een document bijna verloopt.

Contact

Heeft u vragen over het registratiesysteem of heeft u problemen met uw registratie? Stuur dan een e-mail naar leveranciers@nationaalcoordinatorgroningen.nl. Meer informatie vindt u op de pagina Meewerken aan versterkingsmaatregelen?

*Is uw gebouw geen woning, maar bijvoorbeeld een bedrijfspand, school of zorggebouw? Dan kunt u overal waar woning staat gebouw lezen.

Laatste update: 11-03-2024