Start behandeling van aanvragen voor een vergoeding voor Zelf Aangebrachte Voorzieningen Batch 1588

Vanaf 17 juni 2024 behandelt NCG de aanvragen voor een vergoeding voor Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) die verloren zijn gegaan van huurders uit batch 1588. Voor batch 1588 hadden het Rijk en de gemeenten afspraken gemaakt. Deze afspraken hielden niet voldoende rekening met de mogelijkheid om een vergoeding aan te vragen voor Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Daarom kon NCG de aanvragen niet in behandeling nemen. Vanaf 17 juni kan dat wel en daarom zijn we begonnen met de behandeling van deze aanvragen. We hopen alle aanvragen die bij NCG zijn ingediend zo snel mogelijk te behandelen.

Vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag voor de vergoeding van Zelf Aangebrachte Voorzieningen? Neem dan contact op met ons bewonerscontactcentrum. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.