Midden-Groningen: informatie voor eigenaren

In de gemeente Midden-Groningen zijn 3.317 adressen opgenomen in de versterkingsoperatie. NCG werkt nauw samen met de gemeente Midden-Groningen. 

Lokaal plan van aanpak en voortgang

De gemeente Midden-Groningen maakt in overleg met NCG elk jaar een gemeentelijk programma (Lokaal Plan van Aanpak). Daarin staat met hoeveel en met welke adressen NCG dat jaar begint met het versterkingstraject. Wat de aardbevingssituatie is in Midden-Groningen en hoe de gemeente de versterking van woningen* aanpakt, leest u in het Plan van Aanpak voor de gemeente Midden-Groningen. Ook vindt u informatie op de website van de gemeente Midden-Groningen.

Voor een aantal adressen in de gemeente is het versterkingstraject al afgerond. Andere woningen staan nog aan het begin van het traject. De voortgang van de versterking in uw gemeente vindt u via de pagina Resultaten (cijfers).

Waar kunt u terecht met vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek of de versterking van uw woning? Of over de versterking in uw dorp of wijk? Dan bent u van harte welkom bij uw bewonersbegeleider of bij het versterkingspunt van NCG in Schildwolde.

Versterkingspunt Midden-Groningen

Adres  Hoofdweg 156, 9626 AK Schildwolde
Open U kunt op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen. 
Telefoon 088 - 041 44 77
Bereikbaar Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook kunt u ons een contactformulier sturen. 
Huisregels Tijdens een gesprek gaan we uit van de huisregels van NCG.
Vergroot afbeelding
Versterkingspunt Midden-Groningen/Oldambt

Is uw gebouw geen woning, maar bijvoorbeeld een bedrijfspand, school of zorggebouw? Dan kunt u overal waar woning staat gebouw lezen.

Laatste update: 06-06-2023